Consulten

Persoonlijke Consult

Ieder mens is naast zijn intellect ook een emotioneel en spiritueel wezen. Hier hoeft men per definitie zich niet verbonden te voelen met een of andere geloofsovertuiging of religie. De basis van het ‘zijn’ wordt gevormd door respect. Het hebben van respect en liefde voor jezelf en alles wat leeft. Dat is spiritueel zijn.
Helaas heeft niet iedereen hierin een goede balans gevonden. Door de moeilijkheden die men tegenkomt in de beslommeringen van alledag is men weerloos tegen allerlei negatieve invloeden. Steeds weer voor dezelfde problemen komen te staan; binnen een relatie, op het werk of in uzelf.
Het is mogelijk om een consult aan te vragen bij Annelies, paranormaal therapeute. Zij kan adviseren bij allerlei kwesties in de relationele sfeer, wat betreft uw carrière of bij uw persoonlijke obstakels of dilemma’s.
Datgene wat wordt besproken blijft uiteraard vertrouwelijk en wordt eerlijk en oprecht advies geboden. U blijft uiteraard altijd degene die uiteindelijk bepaald wat u met deze adviezen doet.
Naast een persoonlijk consult, bestaat er ook de mogelijkheid om een consult per telefoon aan te vragen. Bij het eerste contact (telefonisch of email) wordt de lengte van het consult afgesproken (half of heel uur) en ook de tijd die voor u uitkomt om het consult te ontvangen. Deze zal uiteraard worden aangegaan na overmaking van de vooraf besproken onkosten.

 

Adres

de Bron
Paasheuvelweg 50
1105 BG AMSTERDAM Z-O