Therapieën

Healingen

Tegenwoordig zijn wij de verbintenis met de Aarde en haar elementen kwijtgeraakt. In ons drukke bestaan ondervinden we steeds vaker geestelijke en lichamelijke ongemakken. En dat heeft dan weer zijn effect op onze leefomgeving en onze relaties. De constante energiestroming van moeder Aarde wordt hierdoor onderbroken of zelfs geheel verbroken, welke men ervaart als een ontheemd gevoel. Met de ‘Krachtbron Healing’ worden de beschadigde verbindingen met u en uw leefomgeving hersteld, waardoor u zich weer geborgen zult voelen met de natuurkrachten. U ervaart meer kracht en liefde in uw leven.
De ‘Krachtbron Healing’ is gebaseerd op een oeroud ritueel. Oude natuurvolkeren als de Kelten en Germanen geloofden sterk in de krachten van de natuur. Door hun spirituele leiders, de druïden, waren zij met de natuur verbonden en wisten met deze oerkrachten te werken.
Moeder Aarde kan ons voeden en troosten, zij schenkt mededogen, kennis en liefdeskracht. Een harmonische verbintenis geeft energie die nodig is om onze relaties, talenten en ambities te onderhouden en te ontwikkelen. Het helpt om onszelf te ontdekken. De ‘Krachtbron Healing’ helpt die verbintenis met deze natuurenergieën te herstellen.

Werkwijze
De ‘Krachtbron Healing’ is een ceremonie die in de buitenlucht, bijvoorbeeld uw tuin, wordt uitgevoerd. Vier bamboestokken, die symbool staan voor de vier natuur elementen, worden zodanig geplaatst om de energieën op te roepen. Binnen de hierdoor gevormde cirkel wordt middels een ritueel met trommels, wierook, kruiden en kristallen, de blokkades opgeheven, zodat de natuurlijke energieën vrij kunnen komen. Degene die de Healing ondergaat wordt de cirkel binnen geleid waarna de ceremonie vervolgt met het bewerkstelligen van een verbintenis met moeder Aarde en de energieën van de vier windrichtingen en de daarbij behorende elementen (water, vuur, aarde en lucht). Deze respect- en liefdevolle ervaring zal een positief effect hebben op u, uw relaties en uw leefomgeving.
De ‘Krachtbron Healing’ neemt minimaal twee uur in beslag en wordt specifiek afgestemd op de door u aangegeven vragen en wensen. Naast de standaard tarieven zullen er reiskosten in rekening worden gebracht, voor het gebied buiten Zaanstad. Het huisbezoek zal zich beperken tot Noord-Holland.
Voor verdere inlichtingen en onkosten kunt u contact via email of telefonisch.

 

Adres

de Bron
Paasheuvelweg 50
1105 BG AMSTERDAM Z-O

 

Consulten

Agenda