Workshops

Workshop Intuïtieve Ontwikkeling

Bent u geïnteresseerd om een spirituele zoektocht te ondernemen? Ontdek welke talenten er in u verborgen liggen. Krijg vertrouwen in u en uw beslissingen. Ontwikkel uw zelfbewustzijn om zo meer open te staan voor datgene wat er om u heen gebeurd, voor nieuwe kennis, ervaringen, en inzichten. Leer aan te voelen wat uw kwaliteiten zijn, deze te ontwikkelen en u te helpen uw (levens-)doel te bereiken.
Met onze cursus ‘Intuïtieve ontwikkeling’ bieden wij u aan om op spirituele wijze uw eigen energie te ontdekken en te ontwikkelen. Deze in balans te brengen en positief te gebruiken in uw relaties, uw werk en in het leven van alle dag. U leert de mogelijkheden om in harmonieus contact te komen met uw eigen gevoel. Wat er in u omgaat en zo op een prettige manier keuzes te maken en het pad te volgen welke zelf als beste aanvoelt. Met zelfrespect en respect voor alles wat leeft.
De cursus neemt een aanvang met een meditatie-oefening om los te komen van de dagelijkse beslommeringen. Besproken wordt wat men ervaart tijdens deze meditatie wordt besproken en diens betekenis wordt verklaard. Dan wordt middels bijvoorbeeld foto’s geleerd om bewust te worden van de intuïtieve gevoelens die men ervaart. Wat dit kan betekenen en wat men met deze inzichten kan doen of deze een plaats kunnen geven in hun leven. Wekelijks zal er een andere oefening aan bod komen, zoals:
- bewust leren voelen met foto’s
- bewust leren voelen met sieraden
- bewust leren voelen met bloemen
- kleuren aanvoelen en interpreteren
- magnetiseren
- pendelen
- leren ‘aarden’

De cursus bestaat uit acht wekelijkse lessen die in de avonduren worden gehouden.
Naast deze cursus bestaat ook de mogelijkheid om een workshop te volgen. Deze eenmalige workshops beginnen om 10.00 uur en zullen tot 15.00 lopen. Om 12.00 wordt er een lunch verzorgd
Aanmeldingen kunnen telefonisch en via email.

 

Adres

de Bron
Paasheuvelweg 50
1105 BG AMSTERDAM Z-O

 

Consulten

Agenda